dinsdag 29 oktober 2013

Lisa Jackson - De onwetende ***

Ava is moeder van de tweejarige Noah. Maar in plaats van te genieten van haar vrolijke peuter, is Ava wanhopig op zoek naar het blonde ventje. Noah verdween twee jaar geleden spoorloos en sindsdien heeft niemand hem meer gezien. Niemand, behalve Ava. Regelmatig ziet zij haar zoontje voor zich verschijnen. De ene keer heel vrolijk maar de andere keer hartverscheurend huilend. Tot haar ontsteltenis gelooft niemand haar. Sterker nog: haar man Wyatt neemt een psychiater in de arm en Ava wordt gedwongen medicijnen te slikken om haar vermeende hallucinaties te onderdrukken. Maar ze geeft niet op. Achter de rug van haar familie om blijft ze zoeken naar antwoorden. Maar zal ze sterk genoeg zijn om de schokkende waarheid onder ogen te zien?

Lees mijn gehele recensie op Leesfanaten.nl...

4 opmerkingen:

  1. Volgens de verschillende reacties op internet heb ik het idee van wel. Ik ga er dus zeker nog eentje lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik vind het een hele goede auteur, "zonder mededogen"en "de zevende doodzonde" moet je zeker lezen. Ik ga deze ook zeker proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt voor de tip, Tineke! Deze zal ik op mijn lijstje erbij schrijven. Ik dacht ook aan 'Slaap zacht'? Heb jij die al gelezen?

    BeantwoordenVerwijderen