maandag 5 oktober 2015

Welke aangrijpende tragedie vormde de aanzet tot Marelle Boersma's nieuwste thriller 'Enkele reis'?

De vermissing van Madeleine McCann, wie heeft de gebeurtenissen niet gevolgd? Dat kleine meisje dat zomaar verdwenen is uit haar bedje terwijl haar ouders iets verderop zaten te eten, het vervulde ieder met complete afschuw. Het is een van de grootste angsten van een moeder: dat er iets gebeurt met je kind. Marelle Boersma is zelfs van mening dat een vermissing misschien nog wel een grotere impact heeft dan de wetenschap dat je kind niet meer leeft. De wanhoop van de moeder van Madeleine, Kate McCann, het liet de auteur nooit los.

Vanaf dat moment bleef de tragedie in haar gedachten, niet alleen omdat het natuurlijk vreselijk was, maar ook omdat Boersma deze onopgeloste geschiedenis ooit wilde verwerken in een boek. Wanneer de tijd rijp was.
Op het moment dat zij haar droom -verhuizen naar het mooie Portugal- vastere vormen zag aannemen, vielen ook de verschillende puzzelstukjes wat betreft het verhaal op zijn plaats. De inspiratie bleek niet meer te stoppen....

Nog maar een paar dagen voor het zover is: Boersma's tiende thriller, die de titel 'Enkele reis' kreeg, wordt op 10 oktober gepresenteerd. Vanaf 10-20 oktober gaat de jubileum-actie van start: 'Enkele reis' voor het feestelijke bedrag van 10 euro! Zorg dus dat je op tijd bent; na 20 oktober is de normale prijs van 14,95 weer van kracht.

Nieuwsgierig geworden naar dit boek? Bestel snel via onderstaande link,
of ga naar uw plaatselijke boekwinkel!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten