donderdag 27 oktober 2016

Presentatie 'Verleden tijd' van Melissa Skaye

20 oktober 2016 was het dan zover: thrillerauteur Melissa Skaye presenteerde ‘Verleden tijd’, alweer haar derde boek in de spannende VT-thriller-reeks. Net als in 'Virtuele tango' en 'Verboden tranen' gaan rechercheurs Sanne Philips en Luca Borra uit Hoorn de strijd aan tegen de misdaad. De verwachting dat zij daarbij weer heel wat problemen op hun bordje zullen krijgen, maakt dat je bijna niet kunt wachten om in het boek te beginnen.
Voorafgaand aan de presentatie bekende Skaye toch wel wat nerveus te zijn maar daar was echt niets van te merken. Op haar eigen, hartelijke, wijze heette zij haar vele gasten welkom met een knuffel hier en een praatje daar. Vele belangstellenden waren naar Boekhandel Stumpel in Hoorn gekomen, om bij de presentatie aanwezig te zijn. De nieuwe en erg gezellig ingerichte koffiecorner, Boek & Boon, vormde daarbij een mooie entourage.


Een groot deel van de presentatie was in de kundige handen van Cees van Rhienen, recensent en beheerder van Facebookpagina ‘Wat Cees leest’. Zijn vlotte manier van spreken, en vooral de humor die daar in doorklonk, maakte de avond compleet. Nadat hij een stukje had voorgelezen uit ‘Verleden tijd’ en de gasten liet weten dat zijn vier-sterren-recensie dezelfde dag online was verschenen, nodigde hij Melissa Skaye uit voor een leuk interview.
De goede verstandhouding tussen hen beiden was duidelijk merkbaar, hetgeen de gezellige sfeer alleen maar versterkte.Natuurlijk was Larry Iburg, eigenaar van Uitgeverij Ellessy, ook aanwezig. Hij had veel lovende woorden voor ‘zijn’ thrillerauteur. Als verrassing had hij een mooi geschenk meegenomen voor Skaye: een prachtig ingelijste cover van haar boek ‘Verleden tijd’.

Na het officiële gedeelte was er volop gelegenheid om ‘Verleden tijd’ te kopen en door de sympathieke auteur te laten signeren. Daarbij nam zij ruim de tijd voor een babbeltje en poseerde zij samen met haar gasten voor een aantal foto’s. Men kon genieten van een drankje en een hapje, en nog even met elkaar napraten in de gezellige koffiecorner.
Al met al een geslaagde avond!

** Kijk voor meer foto’s van de boekpresentatie hier op de fotopagina van De Boekenwereld **

1 opmerking: